MUNJE OPET: Evo šta treba da znate o nastavku kultne domaće komedije

Domaća komedija Munje je početkom 2000-ih godina osvojila publiku i stekla kultni status. Sada stiže nova filmska priča pod nazivom Munje opet u režiji Raše Andrića, a po scenariju Srđana Anđelića. Zvuči vam zanimljivo? Evo šta treba da znate…

O čemu se radi 

Film Munje opet donosi priču o životima omiljenih junaka Popa i Mareta, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina. Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake. Zaleću se na putovanje i nove doživljaje, sa veoma zanimljivim likovima, gde započinju novu i nezaboravnu avanturu. 

Ko glumi

Glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, ali i mlađa glumačka imena Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

Boris Milivojević, Nikola Đuričko i Sergej Trifunović
Miona Marković kao Mila Sila

Akcenat je i na muzici 

Pored originalne i duhovite priče, kao i pre 20 godina, film Munje opet dopuniće i prepoznatljiva muzika za koju su zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj, Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola i mnogi drugi.

Kada i gde pogledati

Film Munje opet će biti premijerno prikazan 29. marta u MTS dvorani, kao i u bioskopu Cineplexx u Galeriji. Od 30. marta će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje – Novi Sad, Niš (od 1. aprila) i Kragujevac (2. april). U pohod na regionalne bioskope, film Munje Opet kreće 5. aprila od Banja Luke, a u Podgoricu stiže 8. 4. Zanimljivo je da će film svoj bioskopski život imati i u Beču (20. i 21. aprila), a nakon koga sledi distribucija filma u Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj, Švajcarskoj. 

Foto: Aleksandar Letić/Maša Gulan

Povezani članci

ida prester sedamdeset
Kultura

Kako će izgledati vaš 70. rođendan? Nova pesma i spot Ide Prester SEDAMDESET govore baš o tome

izložba drugo stanje
Kultura

Dok život raste u ženi: Obavezno pogledajte izložbu DRUGO STANJE fotografkinje Tine Marić

fuzija 04
Kultura

Na izložbi FUZIJA 04 čeka vas nakit u koji ćete se zaljubiti!

playlist luke black
Kultura

BD Playlist: Luke Black. Ovo su pesme koje slušamo na repeat

serija lažljivi život odraslih
Kultura

Serija u kojoj ćete uživati: Lažljivi život odraslih, po romanu Elene Ferrante

Kultura

VAVILON: Šta donose nove uloge Margot Robbie i Brada Pitta