Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

Makeup za venčanje jedna je od prioritetnih stavki na spisku svake mlade, a odluka o odabiru adekvatnog looka nipošto se ne donosi olako.

Jedno je sigurno – na dan venčanja sve oči su uprte u mladu, zbog čega nijedan detalj ne bi trebalo da prepustite slučaju i donosite odluku u „pet do dvanaest“, posebno ne ukoliko želite da iskoračite iz ustaljenih makeup okvira i iznenadite zvanice. Bilo da za svoj veliki dan želite suptilan makeup ili manje klasičnu šminku, potražite inspiraciju na crvenom tepihu –  jer vi ćete biti zvezda tog dana. Neka vam naredni lookovi posluže kao šablon za potpunu transformaciju, ili putokaz kako da osigurate svom izgledu šarmantnu, glamuroznu, laskavu notu. Pokažite svojoj šminkerki neku od narednih fotografija, izabranu spram vaših preferencija!

MAKEUP ZA VENČANJE: BIRAJTE!

Rumenilo koje upotpunjuje ruž

Za izgled sa crvenog tepiha, dodajte rumenilo i uverite se da ono savršeno korespondira sa bojom vaših usana. Rumenilo bi trebalo da doprinese povezivanju kompletnog makeupa. Upravo zbog toga, najpre izaberite ruž, a zatim i rumenilo.

Akcenatovani obrazi

Malo dodatne boje na vašim obrazima nije samo u trendu, već je i savršen izbor za večanje. Mnogi makeup artisti savetuju svojim klijentkinjama da nose oko 20% više rumenila na dan venčanja nego što to inače čine – zarad osiguravanja svežeg izgleda.

Femme Fatale

Ko glasa za prirodni look koji je podignut na znatno viši nivo zahvaljujući „oštrim“ trepavicama?! Možete koristiti kompletnu traku „šiljastih“ trepavica, ili se odlučiti za pojedinačne „šiljke“ na vrhu vaših prirodnih trepavica.

Biserna koža

Ne žele sve neveste da sijaju kao dijamant, neki žele da svetlucaju kao biser! TikTok trend biserne kože odlična je osnova za vaš izgled na dan venčanja. Zapravo, prema rečima vizažista, sve je u završnom dodiru tečnim hajlajterom koji se po celoj koži nanosi beauty blenderom. Samo, važno je da se ne pretera – da ne biste izgledali kao disko kugla.

Uokvirene usne

Oivičene gole usne KendalL JenNer osiguraće vam titulu neveste u trendu. Uparite ih sa blago naglašenim očima, očešljanim obrvama i malom dozom rumenila.

Zlatni look

Bronzani tonovi u light varijanti doneće dozu topline (čitajte: izgled okupan suncem), ali i glamura! Možda jesu svojevrsni iskorak, ali greške nema.

Hollywood style

Još jedan recept da budete drugačiji (i smeliji) od drugih nevesta – alajner i upadljive senzualne usne. Zašto da ne?! Osećajte se i izgledajte kao diva.

Cat Eye

Cat Eye tehnika šminkanja očiju doprineće dramatičnosti u pogledu. Samo, bez preterivanja, molimo! Izvucite diskretniju liniju ajlajnerom i uparite je sa nežnim usnama i obrazima.

Uvodna fotografija: Instagram/penelopecruzoficial

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri

ocrtani izgled usana
Make-up

Znamo koje proizvode Lana del Ray koristi za ocrtani izgled usana!