Kupovinom AVON Hydramatic Shine ruža pružite podršku borbi protiv nasilja nad ženama

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija Avon pokrenula je akciju koja obuhvata prodaju posebnog seta – Hydramatic Shine ruža i kozmetičke torbice, čiji je kompletan profit namenjen Fondu za borbu protiv nasilja nad ženama u porodici.

U eri u kojoj korporativna društvena odgovornost nije samo trend, već i realna potreba, Avon se ističe kao sjajan primer kompanije koja je utkala društveni angažman u samu strukturu svog poslovanja. Shodno tome, još jednom je pokazala da, pored renomiranih kozmetičkih proizvoda, nudi svoju pomoć u rešavanju ozbiljnih društvenih izazova. Dakle, simbolično, za Dan žena, kupovinom novog Avon karmina možete pružiti podršku borbi protiv nasilja nad ženama u porodici.

Karmin kao simbol osnaživanja žena

Sve je počelo od crvene nijanse! Naime, crvena boja usana postala je popularna na međunarodnom nivou kako su se pokreti za prava žena širili svetom. Godine 1912. sifražetkinje (članice aktivističke ženske organizacije s početka 20. veka) nosile su crveni karmin na protestima za pravo glasa u Americi. S obzirom na to, karmin je postao simbol pobune žena, kao i obeležje nezavisne emancipovane žene. Dakle, žene su nosile karmin (naročito crvene boje) u javnosti, kako bi šokirale muškarce i proglasile nezavisnost od društvenih slojeva koji su ih ograničavali.

AVON Hydramatic Shine ruž ima isti cilj

Povodom Osmog marta, u okviru akcije za zaštitu žena od nasilja u porodici, Avon je prezentovao novu liniju Hydramatic Shine ruževa za hidrirane, punije i glatke usne. Sadrže hidratantno hijaluronsko jezgro sa sjajnom i intenzivnom bojom, koje jača barijeru kože usana, te je štiti od isušivanja. Poseduju SPF20+, kao i 15 različitih nijansi, od kojih su tri upravo crvene.

Kao što smo već napomenuli, kupovinom posebnog seta koji čine Hydramatic Shine ruž i kozmetička torbica, imate mogućnost da pružate svoj doprinos borbi protiv nasilja nad ženama u porodici.

Kliknite ovde i pogledajte kako izgleda set za borbu protiv nasilja nad ženama.

Cena seta iznosi 1999 rsd. Ako ga naručite online, stići će vam direktno na kućnu adresu. Osim seta, možete kupiti i samo karmin putem onlajn šopa, a dostupan je i u martovskoj Avon brošuri po ceni od 899 rsd. Ako poručite dva, dobićete svaki za 759 rsd.

Foto: Promo

Povezani članci

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog zgleda kože
Make-up

Rumenilo ispod korektora tajna je sjajnog izgleda kože

Make-up

Ovoga leta želimo zlatnu boju na kapcima: Makeup inspo sa revije CHANEL Cruise 2024/25.

korektor
Make-up

Nanesite korektor na područje ispod očiju kao profesionalac!

Makup za venčanje
Make-up

Makeup za venčanje: 8 inspirativnih ideja sa crvenog tepiha

manikir victorie beckham
Make-up

Savršen za proleće: Manikir koji je Victoria Beckham odabrala za proslavu svog 50. rođendana

tečni hajlajteri
Make-up

Tečni hajlajteri za blistavu i sjajnu kožu: Isprobajte jedan od ova četiri