Emily Rataykowski priprema podkast „High Low with Emrata“

Emily Ratajkowski je upravo najavila potpuno novi projekat, podkast koji je nazvala High Low with Emrata. U njemu će, kako sama kaže, „razgovarati o svemu, od politike i feminizma, do seksa i TikToka“. Zainteresovani?

Poznata, pre svega, po temama koje se bave ženskom seksualnošću i feminizmom, retko šta što uradi ova glumica, model i autorka autobiografije My Body – prođe nezapaženo.

U produkciji Sony Music-a, novi podkast činiće dve epizode ​​nedeljno. U jednoj od njih Emrata će voditi intimne razgovore sa specijalnim gostima, dok će u drugoj dati sopstveni komentar na aktuelnu temu. Fanovi će takođe moći da se pretplate i na treću, ekskluzivnu epizodu High Low: Talk Back, u kojoj će Ratajkowski proći kroz komentare i pitanja slušalaca.

Ratajwski je podelila ovu vest na Instagramu, uz komentar: „Tako je, konačno imam podkast! Predstavljamo vam High Low! Planirane su dve epizode ​​nedeljno: svakog utorka vodiću intimni razgovor sa specijalnim gostom, među kojima će biti poznate ličnosti, sjajni autori, bliski prijatelji i ljudi kojima se divim. Svakog četvrtka ću donositi monološku epizodu, gde ću izabrati temu ili pitanje koje me zanima i detaljnije je obraditi – raspravljajući o svemu, od politike i feminizma do seksa i TikToka. Zaista sam j*eno uzbuđena!“

Manekenka je takođe objasnila kako je došla na ideju za podkast u intervjuu za magazin Variety. „Odlučila sam da napišem knjigu pre nego što sam uopšte i pomislila na podkast, ali to je za mene prirodan sled. Veoma sam uzbuđena što ću producirati emisiju i raditi je na svoj način,“ izjavila je. „Mogu da zaronim u teme koje me zanimaju, a u ovom formatu to je tako uzbudljivo. Ne želim da emisija deluje pretenciozno, ali želim da pričam o stvarima koje smatram interesantnim i važnim“, dodala je ona.

Premijera podkasta High Low With Emrata zakazana je za 1. novembar na Spotify i Apple podkastima. U međuvremenu, neku vrstu preview-a dobićete ako pogledate Emratine komentare na Tiktoku, poput ovoga o aktuelnom filmu o Marilyn Monroe Blonde.

@emrata

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

♬ original sound – Emrata

Foto: Instagram / @emrata

Povezani članci

Izložba Gabrielle Chanel Fashion Manifesto
Kultura

Ako putujete u London: Izložba GABRIELLE CHANEL. FASHION MANIFESTO otvorena je do 25. februara 2024.

fenomen barbie
Kultura

Beauty business: Šta se krije iza fenomena Barbie

11. izdanje femiksete
Kultura

Slušamo 11. izdanje Femiksete, jedine muzičke kompilacije u regionu koja se bavi promocijom ženskog muzičkog autorstva. A vi?

carrie bradshaw ne nosi lak za nokte
Kultura

Zašto Carrie Bradshaw ne nosi lak za nokte (i tek tako, to ima smisla)

nina milović
Intervju

MINI-INTERVJU: O ženskoj energiji sa Ninom Milović

ida prester sedamdeset
Kultura

Kako će izgledati vaš 70. rođendan? Nova pesma i spot Ide Prester SEDAMDESET govore baš o tome