Emily Rataykowski priprema podkast „High Low with Emrata“

Emily Ratajkowski je upravo najavila potpuno novi projekat, podkast koji je nazvala High Low with Emrata. U njemu će, kako sama kaže, „razgovarati o svemu, od politike i feminizma, do seksa i TikToka“. Zainteresovani?

Poznata, pre svega, po temama koje se bave ženskom seksualnošću i feminizmom, retko šta što uradi ova glumica, model i autorka autobiografije My Body – prođe nezapaženo.

U produkciji Sony Music-a, novi podkast činiće dve epizode ​​nedeljno. U jednoj od njih Emrata će voditi intimne razgovore sa specijalnim gostima, dok će u drugoj dati sopstveni komentar na aktuelnu temu. Fanovi će takođe moći da se pretplate i na treću, ekskluzivnu epizodu High Low: Talk Back, u kojoj će Ratajkowski proći kroz komentare i pitanja slušalaca.

Ratajwski je podelila ovu vest na Instagramu, uz komentar: „Tako je, konačno imam podkast! Predstavljamo vam High Low! Planirane su dve epizode ​​nedeljno: svakog utorka vodiću intimni razgovor sa specijalnim gostom, među kojima će biti poznate ličnosti, sjajni autori, bliski prijatelji i ljudi kojima se divim. Svakog četvrtka ću donositi monološku epizodu, gde ću izabrati temu ili pitanje koje me zanima i detaljnije je obraditi – raspravljajući o svemu, od politike i feminizma do seksa i TikToka. Zaista sam j*eno uzbuđena!“

Manekenka je takođe objasnila kako je došla na ideju za podkast u intervjuu za magazin Variety. „Odlučila sam da napišem knjigu pre nego što sam uopšte i pomislila na podkast, ali to je za mene prirodan sled. Veoma sam uzbuđena što ću producirati emisiju i raditi je na svoj način,“ izjavila je. „Mogu da zaronim u teme koje me zanimaju, a u ovom formatu to je tako uzbudljivo. Ne želim da emisija deluje pretenciozno, ali želim da pričam o stvarima koje smatram interesantnim i važnim“, dodala je ona.

Premijera podkasta High Low With Emrata zakazana je za 1. novembar na Spotify i Apple podkastima. U međuvremenu, neku vrstu preview-a dobićete ako pogledate Emratine komentare na Tiktoku, poput ovoga o aktuelnom filmu o Marilyn Monroe Blonde.

@emrata

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

♬ original sound – Emrata

Foto: Instagram / @emrata

Povezani članci

fuzija 04
Kultura

Na izložbi FUZIJA 04 čeka vas nakit u koji ćete se zaljubiti!

munje opet
Kultura

MUNJE OPET: Evo šta treba da znate o nastavku kultne domaće komedije

playlist luke black
Kultura

BD Playlist: Luke Black. Ovo su pesme koje slušamo na repeat

serija lažljivi život odraslih
Kultura

Serija u kojoj ćete uživati: Lažljivi život odraslih, po romanu Elene Ferrante

Kultura

VAVILON: Šta donose nove uloge Margot Robbie i Brada Pitta

moonage daydream
Kultura

Moonage Daydream: Film koji fanovi Davida Bowieja ne smeju propustiti