La dolce vita u srcu Beograda: Otkrivamo novo mesto na Kosančićevom vencu

Ovog maja Beograd je dobio jedinstveno mesto koje spaja italijanski način života i vibrirajući puls glavnog grada – nesvakidašnji koncept Amalfi Terrazza, na adresi Kosančićev venac 27.

Inspirisana lepotom amalfijske obale, njenim kaskadama i veselim bojama, Amalfi Terrazza donosi duh Italije i la dolce vita stil života u prestonicu, najavljujući sjajnu zabavu za sve koji vole da uživaju u trenutku.

Za poseban umetnički doživljaj Amalfijske obale, u vidu impozantnih kolonada i ostrva za sedenje, zaslužan je redovni profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, Marko Lađušić, sa svojim timom.

Neša Dimić studio

Smeštena u srcu grada, nadomak Save, u okviru manifestacije Beogradski dani porodice, Amalfi Terrazza nudi besplatan i posebno osmišljen program svakog petka, subote i nedelje, sve do 9. juna, u periodu od 18 do 23 časa.

Svaki petak biće rezervisan za DJ nastupe poznatih ličnosti koje su muzičku inspiraciju za set pronašle u spoju Italije i Srbije. Subotom posetioce očekuju matine zabave, dok će nedeljom Amalfi Terrazza postati bioskop na otvorenom, sa projekcijama kultnih italijanskih filmova. Osim ovih tematskih večeri, u okviru Amalfi Terrazza koncept premijerno predstavlja i novo Malfy Gin and Tonica piće koje dolazi u dva ukusa: Malfy Con Limone Gin and Tonica i Malfy Rosa Gin and Tonica.

KAKO JE IZGLEDALO OTVARANJE AMALFI TERRAZZE

Uz najlepši pogled na ušće dve reke i zvuke popularne italijanske muzike, mnogobrojne zvanice ulepšale su otvaranje Amalfi Terrazze – potpuno novog koncepta, koji donosi duh Italije kroz umetnost, muziku, modu i film, u kojem će Beograđani moći da uživaju narednih mesec dana. Organizator projekta je kompanija Pernod Ricard Srbija, uz podršku Grada Beograda. Uživajte u fotografijama i vidimo se na Amalfi Terrazzi.

Foto: Wrap studio
Marina Ćosić. Foto: Wrap studio

Fotografije: KaBoom Pics, PR/Amalfi terasa / Wrap studio, Neša Dimić studio

Povezani članci

duet nevene i borisa
Kultura

Preslušajte duet Nevene i Borisa: Pesma koja nas poziva da preispitamo da li dovoljno cenimo ono što imamo

Claude Monet kuća
Kultura

Za sve ljubitelje impresionizma: Kuća u kojoj je živeo Claude Monet ponovo je otvorena za javnost

drugi broj godišnjeg magazina SELFI
Kultura

Iz štampe je izašao drugi broj godišnjeg magazina SELFI, posvećenog ženskoj umetničkoj sceni 

griselda
Kultura

Kako je izgledala transformacija Sofije Vergare u Griseldu Blanco

sunce mamino
Kultura

Sve što treba da znate o domaćem filmu SUNCE MAMINO (a tu je i datum premijere!)

mreže festivala jadranske regije
Kultura

Pogledajte besplatno 5 nagrađivanih filmova!