Ove sveće mirišu poput nama omiljenih parfema

Mirisne sveće sa potpisom slavnih beauty kuća preplavile su naš Instagram feed. Od Jo Malone do Byredo – ovo su nama omiljene arome.

Brojne kozmetičke i parfemske kuće odavno su zakoračile izvan decenijama ustaljnih granica beauty industrije. Kao deo čitavog slow living pokreta (koji se i mi trudimo da živimo) na tržištu su se pojavile brojne sveće sa mirisom nama omiljenih parfema i različitih kozmetičkih proizvoda. Popularnost im je naglo porasla otkako sve više ljudi radi od kuće.

Bez obzira na to što je izuzetno teško ponoviti konkretne komponente arome nekog parfema u sveći – jer toplota drugačije replikuje i širi mirise – veliki broj kozmetičkih brendova je uspeo u tome. 

Ukoliko ne znate šta da poklonite svojim namilijima za predstojeće novogodišnje i božićne praznike, odaberite neku od ovih mirisnih, te luksuzno upakovanih sveća.

Sveće sa mirisom parfema po našem izboru

Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood Candle

Gotovo svi parfemi ovog brenda divno mirišu, pa ni Oud Satin Mood nije izuzetak. U pitanju je opojan, ali pomalo sladak miris, dovoljno cvetan da ublaži prirodni intenzitet orijentalnog ouda i transformiše ga u izuzetno sofisticiranu i jedinstvenu aromu. Od sada ga možete pronaći i u obliku božanstvene mirisne sveće.

Maison Margiela Replica Bubble Bath Candle

Ako volite Maison Margiela Replica Bubble Bath parfem, obožavaćete i sveću istog mirisa. Arome lavande i ruže oponašaju svežinu kupke, dok akord kokosovog mleka dodaje dozu slatkoće.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Candle

Meni omiljena mirisna sveća sa citrusnim aromama mandarine i limete. Sadrži nagoveštaje bosiljka i belog timijana, te kombinuje slatkoću citrusa sa osvežavajućom svežinom začinskog bilja. Pravi cozy miris za hladne zimske dane.

Byredo Bohemia Candle

Miris ove sveće pomalo podseća na miris zadimljene prostorije, koji ”seče” mekana, sočna i slatka nota vanile. Ovi akordi u kombinaciji pružaju jedinstveni miris, idealan za kućne zabave.

Glossier ​​Orange Blossom Neroli Candle

Ovaj svež, cvetni miris koji sadrži arome nerolija i kruške, izbalansiran aromatičnim citrusima i čempresom, poznat je kao zaštitni znak Glossier kolekcije za negu tela Body Hero.

Foto: PR

Povezani članci

antiinflamatorni napici
Wellness

Antiinflamatorni napici za prirodno čišćenje organizma: Predstavljamo vam tri sjajna recepta

self-care
Wellness

Da li je self-care samo još jedan trend ili suštinska potreba?

kako izgleda mamografski pregled
Wellness

7 činjenica koje je korisno znati pre prve mamografije

pregled kože
Wellness

Mesec borbe protiv melanoma: Zakažite besplatni preventivni pregled kože!

Šta su zvučne kupke i na koji način mogu ublažiti simptome stresa? 
Wellness

Šta su zvučne kupke i na koji način mogu ublažiti simptome stresa?

palačinke od crvenog sočiva
Wellness

Bezglutenske, proteinske i veganske: Palačinke od crvenog sočiva (ili neke druge mahunarke)